AYTO ÜYELERİ, İSTANBUL MOBİLYA FUARI’NA KATILDI 25.01.2023

Aydın Ticaret Odası Üyeleri, Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul Mobilya Fuarı’na katılım sağladı. AYTO Meclis Üyeleri Şenol BAKIŞ ve Mehmet ÖZGÜR’ün de katılım sağladığı fuar organizasyonu ile AYTO Üyeleri, sektörlerine yönelik ev ve ofis mobilyası ürünlerine ilişkin inceleme ve istişarelerde bulundular.

Ulaşım ve konaklamanın AYTO tarafından karşılandığı fuar ile ilgili açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN “ Aydın Ticaret Odası olarak katılımcı ve sektörler açısından öncü fuarlar arasında yer alan fuarlara Üyelerimizin katılımlarını sağlamaya devam ediyoruz. B2B görüşmelere de olanak sağlayan bu fuara katılım sağlamak üyelerimizin sektördeki yenilik ve değişimleri gözlemlemelerini sağlayarak daha çağa ayak uyduran bir vizyon ve yaklaşım edinmelerini sağlamaktadır. Üyelerimizin ticari faaliyetlerinde edindikleri yeni yaklaşımlar ilimiz ekonomisine de olumlu katkıda bulunacaktır” dedi.