Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Eğitimi AYTO'da gerçekleştirildi 23.01.2023

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) tarafından Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2022 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında düzenlenen “İş Dünyası Projeler ile Büyüyor” konulu eğitim Aydın Ticaret Odası Akademi Eğitim Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Açılışında AYTO Başkanı Coşkun CERİT, GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oktay MERSİN ve AYTO Meclis Başkan Yardımcısı Semih ÇAKIR’ın da katılım sağladığı, AGİKAD, AYGİAD, EFESİAD destekleri ve Aydın Ticaret Odası işbirliği ile gerçekleştirilen eğitim, KOBİ Atölyesi Eğitim ve Danışmanlık Merkezi sahibi Petek Üzülmez tarafından verilmekte. Proje kapsamında, bölgenin ekonomik ve sosyal alanda projeler üretmesine katkı sağlarken, aynı zamanda bu derneklerin üyeleri de kendi işleri için de proje döngüsü yönetimini öğrenerek proje yazmaları, farklı projeler üreterek uygulamaları bölgenin proje yazma ve uygulama kapasitesini artırması hedeflendiği dile getirildi.