GESİFED- "İş Dünyası Projeler ile Büyüyor” konulu eğitim 18.01.2023

GESİFED tarafından başvuruda bulunulan, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2022 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan “İş Dünyası Projeler ile Büyüyor” konulu eğitim 23-27 Ocak tarihleri arasında Aydın Ticaret Odası Akademi Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Kontenjan 30 kişi ile sınırlı olup, katılacak kişilerin 05326734389 numaralı telefondan AYGİAD Koordinatörü Deniz Argüder’e kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

AGİKAD, AYGİAD, EFESİAD destekleri ve Aydın Ticaret Odası işbirliği ile gerçekleştirilecek eğitim, KOBİ Atölyesi Eğitim ve Danışmanlık Merkezi sahibi Petek Üzülmez tarafından verilecektir. Proje kapsamında; Bölgenin ekonomik ve sosyal alanda projeler üretmesine katkı sağlarken, aynı zamanda bu derneklerin üyeleri de kendi işleri için de proje döngüsü yönetimini öğrenerek proje yazmaları, farklı projeler üreterek uygulamaları bölgenin proje yazma ve uygulama kapasitesini artırması hedeflenmektedir.