AYTO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU, YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ 03.01.2023

AYTO Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken başkanlığında AYTO Hizmet Binasında bulunan Vali Erol Ayyıldız Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, AYTO Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri, Ali Mümtaz Özalp, Cengiz Altıntaş, Engin Polat, Ergüven Yakan, Hakan Çetin, Halis Günday, Halit Germen, Melih Akça, Hasan Fehmi Uşaklı, Nizamettin Başaran, Osman Gökmen, Taylan Kozacıoğlu, Uğur Alkanlı, Yalçın Pekgüzel, Bahadır Ak, Doç.Dr. Atakan Hatipoğlu (Akademisyen) katılım sağladı. Aydın Ticaret Odası’nın aldığı Asya Pasifik Ticaret Sanayi Odaları birincilik ödülü, projeleri ve Oda faaliyetleri ilgili istişarelerde bulunuldu.
Toplantı sonunda AYTO Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri faaliyet gösterdikleri sektörlere yönelik değerlendirmelerde bulundu ve 2023 yılı ekonomisinden beklentiler ele alındı.