AYTO’DA KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI ÇAĞRISI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLECEK 02.01.2023

Sayın Üyemiz,

Yeni KOBİ Gelişim Destek Programı Çağrısı 3 ayrı başlıkta yayınlanmıştır. Proje Teklif Çağrıları kapsamında KOBİ’lere 2 Milyon TL’ye kadar destek üst limitinden faydalanma imkanı sunulmuştur. 11 Ocak 2023’e kadar KOBİ’ler kendileri için uygun olan Çağrı için kosgeb.gov.tr adresimizdeki  e-hizmetler kısmından başvuruda bulunabileceklerdir.

Çıkılan çağrılar aşağıdaki gibidir;

1. İmalat Sanayi Sektöründe Dijitalleşme Sürecine Katkı Sağlayabilecek Yerli Teknoloji Geliştiricisi KOBİ’lerin Desteklenmesi
  2. İmalat Sanayi Sektöründe Faaliyet Gösteren KOBİ’lerin Üretim ve İlişkili İş Süreçlerinde Dijital Teknolojilerden Yararlanma Düzeyinin Arttırılması
  3. İmalat Sanayi Sektöründe Faaliyet Gösteren Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Rekabet Güçlerinin ve Verimliliğinin Arttırılması

Çağrılarla ilgili başvuru koşulları Proje Teklif Çağrıları bölümünde belirtilmiştir. Her bir çağrı programının başvuru koşulu ve uygun olan proje konuları ve başvurabilecek KOBİ türü değişebilmekle birlikte, KOBİ’lerin kendine uygun Proje Teklif Çağrısına uygun proje konusu ile zamanında başvurması esastır.

Bu kapsamda Odamız AYTO Akademi Eğitim Salonu’nda 4 Ocak Çarşamba günü saat     14:00’te bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

Proje Teklif Çağrılarına ilişkin bilgi ve başvuru sayfasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

Üyelerimizin bilgisine sunulur.