AYDIN TİCARET ODASI ARALIK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI   30.12.2022

Aydın Ticaret Odası Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı, AYTO Meclis Başkanı Coşkun CERİT başkanlığında AYTO M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Konferans Salonunda gerçekleştirildi.  Toplantıda AYTO Meclis Başkanı Coşkun CERİT tarafından Kasım ve Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar ele alındı.

Toplantıda konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN sözlerine Aralık ayı içerisinde Aydın Ticaret Odası olarak yerel ve ulusalda yapılan çalışma ve görüşmelere değinerek başladı. ÜLKEN, yıl boyunca özverili çalışmalarından dolayı AYTO Yönetim Kurulu, Meclis Üyelerine ve AYTO personeline teşekkürlerini ileterek 2023 yılının AYTO Üyeleri, Aydın ili, ülkemiz ve tüm dünya için sağlık, huzur ve bereket dolu bir yıl olması temennilerini dile getirdi.

Toplantı sonunda AYTO Meclis Üyelerinin sektörlerine yönelik sorun ve talepleri ele alındı.