8. VERİMLİLİK PROJE ÖDÜLLERİ TÖRENİ, AYTO EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ 23.12.2022

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 2022 Verimlilik Proje Ödülleri Yarışması’nda dereceye giren işletmelere ödüllerinin verildiği 8. Verimlilik Proje Ödülleri Töreni, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK’ın teşrifleriyle Odamız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Aydın Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY, Milletvekilleri, protokol üyeleri, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN ve davetliler katılım sağladı. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK’a çiçek ve Efe heykeli takdiminde bulundu.