AYDIN TİCARET ODASI VE POLATLI TİCARET ODASI ARASINDA KARDEŞ ODA PROTOKOLÜ İMZALANDI 21.12.2022

Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi SAKARYA, Polatlı Ticaret Odası Meclis Başkanı Erol ÜNAL, Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Aydın Ticaret Odası’na ziyarette bulundular. Ziyarette Aydın Ticaret Odası’nın hizmet katlarının tanıtılmasının ardından AYTO’nun yerelde il bazında gerçekleştirdiği fizibilite projeleri başta olmak üzere çalışmalarının yanı sıra uluslararası çapta ses getiren Avrupa Birliği ve Güneydoğu Asya Ülkelerine yönelik projelerinin sunulduğu bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi SAKARYA, AYTO Meclis Başkanı Coşkun CERİT, Polatlı Ticaret Odası Meclis Başkanı Erol ÜNAL, AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün EVRAN, Polatlı Ticaret Odası ve Aydın Ticaret Odası’nın Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, AYTO Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL ve Oda Personelleri katılım sağladı.  Toplantı sonunda, Aydın Ticaret Odası ve Polatlı Ticaret Odası arasında “Kardeş Oda Protokolü” İmza Töreni gerçekleştirilerek ileriki süreçteki işbirliği çalışma ve projeleri ele alındı. Polatlı Ticaret Odası heyetine Aydın’ı tanıtan bir kültür turu düzenlenerek yörenin değerleri ve tarihi mirası tanıtıldı.