AYTO ÜYELERİ, SEKTÖRLERİNDE ÖNCÜ FUARLARA KATILIM SAĞLIYOR 14.11.2022

Aydın Ticaret Odası Üyeleri, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Avrasya Kapı- Pencere- Cam olmak üzere 3 farklı alanda düzenlenen uluslararası fuara katılım sağladı. Fuar organizasyonu ile AYTO Üyeleri, sektörlerine yönelik cam ürünleri, uygulamaları, üretim işleme teknolojileri ve makinelerinden kapı, kepenk, kilit, alarm ve güvenlik, panel, pano, bölme sistem ve aksesuarlarına en yeni ürün ve teknolojik uygulamaları inceleme ve istişare etme fırsatı buldu.

Ulaşım ve konaklamanın AYTO tarafından karşılandığı fuar ile ilgili açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN “ Aydın Ticaret Odası olarak sektör liderlerinin hedef pazarlarına ulaşabilmeleri ve profesyonel alıcılarla iletişime geçebilmelerine fırsat sağlayan, katılımcı açısından öncü fuarlar arasında yer alan fuarlara Üyelerimizin katılımlarını sağlamaya devam ediyoruz. B2B görüşmelere de olanak sağlayan bu fuara katılım sağlamak üyelerimizin sektördeki yenilik ve değişimleri gözlemlemelerini sağlayarak üretim ve pazar arayışlarında daha çağa ayak uyduran bir vizyon ve yaklaşım edinmelerini sağlamaktadır” dedi.