Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan MARAŞ, Meclis Başkanı Hakkı GÖZLÜKLÜ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Ticaret Odası’na ziyaret gerçekleştirdiler. 01.11.2022

Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan MARAŞ, Meclis Başkanı Hakkı GÖZLÜKLÜ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Ticaret Odası’na ziyaret gerçekleştirdiler.  Ziyarette, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN, AYTO Meclis Başkanı Coşkun CERİT, AYTO Yönetim Kurulu Üyeleri, AYTO Meclis Başkanlık Divanı bulundular. Toplantıda Oda projeleri ele alınarak edilerek Aydın ekonomisi ve güncel ekonomi konularında istişarelerde bulunuldu. ÜLKEN, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu’na yeni dönemlerinde başarı ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.