VALİ AKSOY’DAN AYTO’YA İADE-İ ZİYARET 31.10.2022

Aydın Valisi Sayın Hüseyin AKSOY, Aydın Ticaret Odası’na iade-i ziyarette bulundu.

 Ziyarette, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN, AYTO Meclis Başkanı Coşkun CERİT, AYTO Yönetim Kurulu Üyeleri, AYTO Meclis Başkanlık Divanı ve Genel Sekreter İlknur KABASAKAL hazır bulundular. 

VALİ AKSOY, AYTO YÖNETİM KURULU VE MECLİS TOPLANTILARINA KATILDI

Aydın Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY’ nun teşrifleriyle gerçekleştirilen AYTO Yönetim Kurulu Toplantısı’nda AYTO’nun son zamanlarda en çok ses getiren ve gündemde olan projeleri olan madencilik ve iş sağlığı ve güvenliği alanındaki “İnsana Yaraşır İş ve Geleceğimiz için Önce Güvenlik” ve mesleki yeterlilik alanında Aydın’a ilkleri yaşatacak “AYMES-AYTO Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi” Projelerinin son durumları ve çıktıları hakkında Vali AKSOY’a bilgilendirmelerde bulunuldu.

“İnsana Yaraşır İş ve Geleceğimiz için Önce Güvenlik” Projesi kapsamında Aydın’da yaygın olan açık ocak/ yer üstü madenciliğindeki şev kayması, dinamit patlatma ve iş makinesi kullanımlarında yaşanan kazalara yönelik hazırlanan sanal gerçeklik uygulaması ve senaryo gösterimleri birebir toplantı salonunda yapılarak Vali AKSOY’a sunuldu.

AYTO Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası, Aydın Ticaret Odası’nın seçim sonrası gerçekleştirilen ilk Meclis toplantısına katılan Aydın Valisi Sayın Hüseyin AKSOY, Aydın Ticaret Odası Meclisine yeni döneminde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AYTO Meclis Başkanı Coşkun CERİT’in başkanlığında devam eden, toplantının devamında konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN, Ekim ayı içerisinde Aydın Ticaret Odası olarak yerel ve ulusal düzeyde  gerçekleştirilen çalışma ve görüşmelere değindi. ÜLKEN, yeni dönemde planlanan çalışmalara dair de değerlendirmelerde bulundu. Toplantı sonunda AYTO Meclis Üyelerinin sektörlerine yönelik sorun ve talepleri ele alındı.