AYTO ÜYELERİ, BU HAFTA 2 FUARA BİRDEN KATILIM SAĞLADI 23.10.2022

Aydın Ticaret Odası Üyeleri bu hafta, İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde gerçekleşen “Intermob 2022 24.Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı” ve “Woodtech 2022 35.Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı” olmak üzere sektörlerine yönelik 2 farklı fuara katılım sağladı. Ulaşım ve konaklamanın AYTO tarafından karşılandığı fuar organizasyonu ile AYTO Üyeleri, sektörlerine yönelik en yeni uygulamalarını inceleme fırsatı buldu. Intermob Fuarında ahşap orman ürünleri ve malzemeler, mobilya aksesuarları, oturma grubu ve yatak üretim malzemelerine yönelik yenilikler yer alırken Woodtech Fuarında AYTO Üyeleri ağaç işleme makineleri, kurutucular, mobilya imal makine ve tezgahlarından, presler, toz emme üniteleri, kesici takımlar, elektrikli mekanik el aletleri, ağaç kesme makinelerine kadar  ürün ve malzeme çeşitliliği ile buluştu.
Fuarlar hakkında açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN “Fuarlar Üyelerimiz için yeni iş bağlantıları kurmaları için istişare ortamları oluşturuyor. Komitelerimiz aracılığıyla üyelerimizden gelen talepler sonucu oluşturduğumuz fuar takvimimiz doğrultusunda üyelerimiz öncü fuarlara katılarak ve sektörlerine hitap eden en yeni uygulamaları inceleyerek işletmelerine ve il ekonomimize katkı yapmaya devam ediyor” dedi.