AYTO ÜYESİ DAMAT, DÜĞÜNDEN ÖNCE SANDIĞA GİTTİ 04.10.2022

Aydın Ticaret Odası (AYTO) tarihinde ilk kez tek liste ile yapılan organ seçiminde, mevcut Başkan Hakan Ülken liderliğindeki "Güneş Grubu" 17 komitenin tamamını kazandı. Düğün ve şenlik havasında geçen seçimde, düğün gününde oy kullananlar da oldu.

AYTO seçimlerinde katılımın yoğun olduğu gözlemlenirken, Güneş Grubu temsilcileri ve Ülken seçime gelen üyeler ve davetliler ile yakından ilgilendi. Tek liste halinde yapılan seçimde, 2018 yılındaki geçen seçimden daha fazla Üyenin seçime gelerek oy kullandığı görüldü.

Osmangazi Ticaret Meslek Lisesi’nde adeta bir düğün ve şenlik havasında, birlik, beraberlik içerisinde AYTO üyeleri oylarını kullanıp, sohbet edip istişarelerde bulundu. Düğün günü oy kullanmak için seçim alanına gelen AYTO Üyesi İL-DU Firması yetkilisi damat Bayram İlbasan da dikkatleri üzerine topladı. İlbasan, önce sandığa, sonra düğününe gitti