AYTO ÜYELERİ, WORLDFOOD İSTANBUL FUARINA KATILDI 05.09.2022

Aydın Ticaret Odası Üyeleri, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen gıda ürünleri ve gıda teknolojilerine yönelik düzenlenen Worldfood İstanbul 2022 30.Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri  Fuarı’na katılım sağladı. AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Fatih ERKUL ve AYTO’ya gıda sektöründen kayıtlı Üyelerin katılım sağladığı fuar organizasyonu ile AYTO Üyeleri, sektörlerine yönelik süt, et, şekerleme, konserve, çay ve kahve, organik, deniz, pekmez ve helva ürünleri, çikolata, dondurulmuş, hazır gıda, gıda katkı ve yardımcı maddeleri, alkollü-alkolsüz içecekler, bitkisel yağlar, unlu mamüller üretimine yönelik en yeni ürün ve teknolojik uygulamaları inceleme ve istişare etme fırsatı buldu.

Ulaşım ve konaklamanın AYTO tarafından karşılandığı fuar ile ilgili açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN “ AYTO olarak üyelerimizin, ikili iş ilişkileri kurarak ihracat ve ithalat imkan ve fırsatlarını değerlendirmek, ortak yatırım ve teknoloji transferi kapsamında bilgi ve deneyimlerini arttırmak ve uluslararası ticari hacmini arttırmak maksadıyla fuar organizasyonlarına önem veriyoruz. Üyelerimizin ihtisas fuarlarından sağladığı fayda başta üretim ve ticaret faaliyetlerine olmak üzere Aydın Ekonomisine doğrudan olumlu etkiler sunmaktadır” dedi.