AYTO’DA KURUMSAL İMAJ VE LİDERLİK KONUŞULDU 29.08.2022

Aydın Ticaret Odası çalışanları için Yönetim Becerileri ve Liderlik Eğitimi gerçekleştirildi. AYTO Vali Erol AYYILDIZ Toplantı Salonunda düzenlenen eğitimde AYTO çalışanlarına Protokol Yönetimi ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan ATAÖV tarafından iş hayatında verimli çalışma ve kurumsal imaj için planlama, organizasyon, koordinasyon ve kontrol ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.

Eğitim hakkında açıklamalarda bulunan AYTO Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL “AYTO olarak kurumsal hayatta rehberlik eğitimlerine son derece önem veriyoruz. Bugün personelimiz için gerçekleştirdiğimiz eğitimin kurumumuz içerisindeki faaliyetlerimize katkı sağlayacağını ve Odamızı gerçekleştirdiği çalışmalar ve düzenlediği etkinliklerde iyi uygulama örneği haline getireceğine inanıyorum. Her bir çalışanımızın lider ruhlu çalışanlar olması ve görevlerine çağa ayak uyduran yönler katmaları Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmemiz için çok önemli”, dedi.