AB TÜRKİYE DELEGASYONU SEKTÖR YÖNETİCİSİ PROF.DR. MUSTAFA BALCI AYMES’E İZLEME ZİYARETİNDE BULUNDU 26.08.2022

VOC-Test Merkezleri III Programı kapsamında Avrupa Birliği ve T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından finanse edilen AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi Projemiz kapsamında, AB Türkiye Delegasyonu Sektör Yöneticisi Prof. Dr. Mustafa BALCI, Odamıza İzleme ziyaretinde bulundu. Ziyarette Odamız Proje ekibi, AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi Projesinin amaç ve faaliyetlerini anlatan bir sunum gerçekleştirerek AYTO bünyesinde kurulan merkezi ve ofisleri tanıttı. Toplantıda proje kapsamında AYMES’in TÜRKAK Akreditasyon ve MYK Yetkilendirilme süreçleri hakkında istişarede bulunuldu.