#TOBB70YAŞINDA 25.06.2022

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN, Odamız Meclis Başkanı Coşkun CERİT, TOBB Delegeleri Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün EVRAN, Odamız  Meclis Üyeleri Ayhan ATAKUL, Mustafa ŞEVİK, Fahrettin BALYURT, Yüksel YOLÇİ, Mustafa Kemal YILMAZ ve Odamız Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL, TOBB Birlik Merkezi’ nde düzenlenen 70. Yıl Etkinlik Programına katıldı.  Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet MUŞ’un teşrifleriyle ve TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun başkanlığında gerçekleştirilen törende, TOBB’un 70. Kuruluş yıldönümünde “Aydın İncirinin Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili"nden dolayı TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN’e, Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet MUŞ ve TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ödül takdiminde bulundu.