AYDIN TİCARET ODASI HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 24.06.2022

Aydın Ticaret Odası Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı, AYTO Meclis Başkan Yardımcısı Bülent DURAK başkanlığında AYTO M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN, AYTO Meclis Başkanı Coşkun CERİT, TOBB Delegeleri AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün EVRAN, AYTO Meclis Üyeleri Ayhan ATAKUL, Mustafa ŞEVİK, Fahrettin BALYURT, Yüksel YOLÇİ, Mustafa Kemal YILMAZ ve AYTO Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL, TOBB Birlik Merkezi’ nde düzenlenen 70. Yıl Etkinlik Programına katılmalarından dolayı toplantıya iştirak edemedi.

Toplantıda konuşan AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Fatih ERKUL, Haziran ayı içerisinde Aydın Ticaret Odası olarak yerel ve ulusal düzeyde  gerçekleştirilen çalışma ve görüşmelere değindi. Toplantı sonunda AYTO Meclis Üyelerinin sektörlerine yönelik sorun ve talepleri ele alındı.