AYTO VE MUTSO İYİ UYGULAMALARINI DEĞERLENDİRDİ 24.06.2022


Avrupa standartlarındaki hizmet kalitesini akreditasyon belgesi ile tescilleyen ilk odalar arasında olan Aydın Ticaret Odası Akreditasyon Sistemi kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte kıyaslama çalışması gerçekleştirdi.
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen çalışmada her iki odanın “Kalite ve Yönetim Sistemleri” başlığı altında üyelere verilen hizmetleri ve projeleri değerlendirildi. Toplantıya Aydın Ticaret Odası Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL, Akreditasyon Sistemi Sorumlusu Murat BAŞKAR, Kültür Hizmetleri ve Proje Uzmanı İlknur ANNIAK, Muhasebe Sorumlusu Derya ÇAKMAK, Oda Sicil Memuru Cemil GÖZET ile Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Belgin AVŞAR katıldı.  
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mehmet ÇÜÇEN,  Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Elvan KOCAGÖZ ve MUTSO’nun ilgili birim temsilcileri ile gerçekleştirilen görüşmede;   her iki odanın üye profili, hizmetleri ve projeleri konuşularak iyi uygulamalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Aydın Ticaret Odası ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası arasında gerçekleşen kıyas çalışmasını değerlendiren Aydın Ticaret Odası Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL, “Akreditasyon sistemi kapsamında gerçekleştirdiğimiz kıyaslama çalışmasının her iki oda için de çok verimli olduğunu düşünüyorum. Bizi misafir eden Muğla Ticaret ve Sanayi  Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Mustafa ERCAN, MUTSO Genel Sekreteri Mehmet ÇÜÇEN,  MUTSO Genel Sekreter Yardımcısı Elvan KOCAGÖZ ve Oda personellerine çok teşekkür ediyorum” dedi.