AYTO’DA SORUMLU EMLAK DANIŞMANI MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI DEVAM EDİYOR 20.05.2022

Sayın Üyemiz,

Sorumlu Emlak Danışmanı alanında Mesleki Yeterlilik AB hibe desteği getirilmiştir, bu kapsamda sınav başvurusunda bulunacak adayların sınavdan başarılı olup belge almaya hak kazanması durumunda sınav ücretleri tarafına iade edilecektir.

Sınav başvurusu için:

-Mesleki Yeterlilik Sınav Başvuru formu

-Kimlik fotokopisi

-2 adet fotoğraf

-Sınav ücretinin (1300 TL) yatırıldığına dair dekont

-AB Hibe başvuru formu gerekmektedir.

Adayın başarılı olması durumunda sınav ücreti iadesi alabilmesi için AB Hibe başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurması ve ıslak imzalı olarak ulaştırılması gerekmektedir.

- Adayın başvuru yaptığı tarih itibari ile 1 yıl içerisinde 2 defa ücretsiz olarak sınava girme hakkı bulunmaktadır.

- MYK Belge masraf (2022 yılı için 250 TL) karşılığı olarak belirlenen tutar hibe kapsamında karşılanmamaktadır

Bu kapsamda 30-31 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan sınava başvuru ve bilgi almak için 26.05.2022 tarihine kadar Odamız 02562180909 dahili 123 veya 126 nolu telefonlarını arayabilirsiniz.

Aydın Ticaret Odası