AYTO ÖĞRENCİ OKUTMA VE EĞİTİM VAKFI 2022 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 29.04.2022

Aydın Ticaret Odası Öğrenci Okutma ve Eğitim Vakfı 2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Odamız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Konferans Salonu’ nda gerçekleştirildi.
Üniversite öğrenimi gören öğrencilere maddi katkıda bulunmak için 1994 yılında kurulan Aydın Ticaret Odası Öğrenci Okutma ve Eğitim Vakfı her yıl eğitim-öğretim döneminde Ekim ayından itibaren yılda 8 ay öğrencilere öğrenim kredisi imkanı sağlamasının yanı sıra şehit çocuklarına ve yakınlarına eğitim-öğretim döneminde karşılıksız burs vermektedir. Toplantıda Vakıf Denetim Kurulu Raporunun sunulmasının ardından gelecek dönem için öğrencilere sağlanacak destekler hakkında öneriler ele alındı.