OLİVİA İSTANBUL ZEYTİNYAĞI FUARI VE ULUSAL ZİRVESİ 05.04.2022

Sayın Üyemiz,

İstanbul'da Aydın Ticaret Odası ve Aydın Ticaret Borsası’nin katkılarıyla ilk kez düzenlenecek olan İstanbul Zeytinyağı Festivali 03 - 05 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde kapılarını açacaktır Festivalde, Türkiye'nin özel üretilmiş ve bir çoğu kalite ödülü kazanmış zeytinyağı markaları tüketiciye tanıtılacaktır.

Topraklarımızın en sağlıklı mahsullerinden biri olan ''Zeytin'' ve büyük emekle elde edilen ''Zeytinyağı'' üzerine tadım eğitimleri verilecektir. Ayrıca iyi zeytinyağını nasıl tanırız başlığı altında uzmanlar tarafından bilgi verilecektir. İstanbul Zeytinyağı Festivali'nin başlıca hedefi tüketiciyi bilinçlendirmek ve üstün kaliteli ürünleri ziyaretçiye sunmaktır.

İstanbul Zeytinyağı Festivali kapsamında, Türkiye'nin butik zeytinyağı üreticileri, tadım ve tanıtım programlarında yer alarak özenle ürettikleri zeytinyağları ziyaretçiye sunulacaktır. Zeytinyağı Festival ve Zirvesine 200 katılımcı ve 20.000 ziyaretçiye 3 gün boyunca buluşacaklar ve 20 den fazla atölye ve eğitim panelinde zeytinyağı ile ilgili uzmanlardan bilgi edinecekler.

Fuar stant paketleri hakkında bilgi ekte yer almaktadır.

Olivia İstanbul ve fuarda stant açmak ile ilgili detaylı bilgi almak için www.oliviaistanbul.com web sayfasını ziyaret edebilir, katılım sağlamak için Riva Fuar ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim bilgileri:

0212 288 64 00

0555 175 40 14
bahar@rivafuar.com