İSTANBUL GIDA, İÇECEK, İŞLEME VE AMBALAJ FUARI -5 - 7 TEMMUZ 2022 05.04.2022

Sayın Üyemiz,

5-7 Temmuz 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi,Yeşilköy’ de F- İstanbul Gıda, İçecek, İşleme ve Ambalaj Fuarı düzenlenecektir.

Orta Asya, Afrika ve Orta Doğu pazarlarını hedefleyen fuar, işlenmiş gıda, içecek, şekerleme, gıda katkı maddeleri, gıda işleme ve ambalaj endüstrisi dahil gıda sanayisinin paydaşlarının katılımıyla gerçekleşecek olup fuar broşürü ekte yer almaktadır.

Konu: İşlenmiş Gıda, İçecek, Şekerleme, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda İşleme Ve Ambalaj Endüstrisi

Yer:  İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( 2 - 4 - 8 Holler)

Açıklama: Fuar tarihleri  5 - 7 Temmuz 2022 olup 5 Temmuz ön izleme günüdür ve sadece ön kayıtlı alıcılar giriş yapabilmektedir.

Ziyaret saatleri: 10:00 - 18:00 ( 5 Temmuz 12.00)

Fuar organizatörü: Federal Fuar ve Kongre Yönetimi Limited Şirketiwww.federalfuar.com / www.sofuar.com )

Detaylar için https://www.f-istanbul.com

Üyelerimizin bilgisine sunulur.