AYTO AKADEMİ YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE İZGÖREN AKADEMİ İLE BAŞLADI 29.03.2022

AYTO Akademi ve İzgören Akademi işbirliği ile AYTO Akademi Eğitim Salonunda “Yeni Nesil Mağazacılıkta Tanzim, Teşhir ve Satış Teknikleri” Eğitimi gerçekleştirildi. İzgören Akademinin deneyimli eğitimcilerinden Anıl AKIN tarafından verilen eğitim sonunda katılımcılar sertifika almaya da hak kazandılar. Perakende ve Mağazacılık sektöründe faaliyet gösteren AYTO Üyeleri için düzenlenen eğitimde yeni nesil mağazacılık, ürün sergileme vitrin hazırlama teknikleri, yeni satış modelleri, kampanya yapma teknikleri konularında bilgilendirme yapıldı.

Eğitim ve AYTO Akademi’nin 2022 yılı eğitim programları hakkında açıklamalarda bulunan AYTO Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL “Odamız bünyesinde AYTO Akademi’yi kurma sebebimiz öncelikle Üyelerimizin sektörlerine yönelik bilgiye erişimlerini hızlandırmak ve kolaylaştırmaktı, bu bağlamda ilk günden bu yana sektörlerin mevzuatsal değişikliklerinden yenilikçi uygulamalarına birçok eğitim gerçekleştirdik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Üyelerimizi bilgilendirmek ve ticarette en yeni uygulamalar ile buluşturmak için içerik çeşitliliği kapsamlı eğitim programları hazırladık. Üyelerimize, mağazacılık ve satış teknikleri hakkında pratik ipuçlarının verildiği eğitime gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ederiz” dedi.