AYDIN TİCARET ODASI MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 28.03.2022

Aydın Ticaret Odası Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı, AYTO Meclis Başkanı Coşkun CERİT başkanlığında AYTO M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Konferans Salonunda gerçekleştirildi.   Toplantıda konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN sözlerine Mart ayı içerisinde Aydın Ticaret Odası olarak yerel ve ulusal düzeyde  gerçekleştirilen çalışma ve görüşmelere değinerek başladı. AYTO Üyelerinin sektör bazlı sorunların doğru analiz edilmesi gerektiğini ve Ukrayna’da yaşanan savaşın Türkiye’nin ve Aydın’ın turizm faaliyetlerine etki edeceğini dile getirdi. AYTO tarafından gerçekleştirilen fuar organizasyonlarının devam ettiğini belirten ÜLKEN, “Geçtiğimiz hafta 250’nin üzerinde Üyemiz yapı fuarına iştirak etti, fuarlarımız Haziran ayına kadar aktif olarak devam edecek” dedi.

Toplantı sonunda AYTO Meclis Üyelerinin sektörlerine yönelik sorun ve talepleri ele alındı. AYTO Meclis Başkanı Coşkun CERİT, sanayide hammadde temininde yaşanan sorunun üretimin düşmesinde önemli bir rol oynadığını belirterek ekonomi politikalarının önceliğinin, öngörülebilirliğin sağlanması, enflasyonun düşürülerek makroekonomik göstergelerde stabilitenin sağlanması olması gerektiğini dile getirdi.