AYTO ÜYELERİ, EXPOMED FUARI’NDA 21.03.2022

Aydın Ticaret Odası Üyeleri, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen, tıbbi cihazlar, sistemler, teknolojiler, ürünler, donanımlar, sarf malzemeleri, sağlık hizmetleri, laboratuvar, analiz, teşhis malzemelerime yönelik düzenlenen Expomed Eurasia 29.Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon,Laboratuvar,Ürün, Cihaz, Sistem, Teknoloji, Donanım ve Hastaneler Fuarı’na katılım sağladı. Ulaşım ve konaklamanın AYTO tarafından karşılandığı fuar organizasyonu ile AYTO Üyeleri, sektörlerine yönelik görüntüleme, ameliyathane, yoğun bakım, fizik tedavi, rehabilitasyon, ambulans sistem ve donanımları, ortepedik ürünler, protezler, hasta yatakları, hastane donanımları, sarf malzemeleri gibi en yeni ürünleri inceleme fırsatı buldu.

Fuar hakkında açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN “ Sağlık sektörünün hem insan hayatı hem de tedarik zincirleri için önemini belki de en yakından hissettiğimiz bir dönemi yaşadık ve pandeminin değişen seyirler ile hala devam etmesi nedeniyle nitekim hala yaşıyoruz. Sağlık sektörüne ürün tedarik eden medikal sektörü teşhisten tedavi uygulamalarına kadar birçok alanda karşımıza çıkıyor.  Fuarlar Üyelerimiz için yeni iş bağlantıları kurmaları için istişare ortamları oluşturmanın yanı sıra Üyelerimizin fuardan edindikleri yeni uygulamalar, ürün çeşitleri hakkındaki bilgi ve görüşmeler neticesinde sektöre ve il ekonomisine katkı sağlamış oluyoruz. ” dedi.