Odamız Personelleri Belgin AVŞAR ve Mert SEVER, TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi’nde gerçekleştirilen Tahkim ve Arabuluculuk Merkezinde görev alan personellere yönelik düzenlenen “TOBB UYUM Merkez Sistemi ve Yazılım- Sekretarya Çalışma Prensipleri” konulu eğitime katılım sağladı. 16.03.2022

Odamız Personelleri Belgin AVŞAR ve Mert SEVER, TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi’nde gerçekleştirilen Tahkim ve Arabuluculuk Merkezinde görev alan personellere yönelik düzenlenen “TOBB UYUM Merkez Sistemi ve Yazılım- Sekretarya Çalışma Prensipleri” konulu eğitime katılım sağladı. TOBBUYUM Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cemil ÇİÇEK ve T.C. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanı Sn. Çağdaş ÖZER'in teşrifleriyle gerçekleştirilen eğitim TOBB UYUM Genel Müdürü Dr. Onur YÜKSEL ve Av. Arb. Özlem BORA’nın sunumlarıyla devam etti.