AYTO PERSONELİNE KURUMSAL TEMSİL VE PROTOKOL YÖNETİMİ EĞİTİMİ DÜZENLENDİ 21.02.2022

Aydın Ticaret Odası çalışanları için Kurumsal Temsil ve Protokol Yönetimi Eğitimi gerçekleştirildi. 19 Şubat’ta Denizli’de düzenlenen eğitimde AYTO çalışanlarına Protokol Yönetimi ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan ATAÖV tarafından Kurumsal Temsil ve  Protokol Yönetimi konularında önemli bilgiler verildi. Eğitimde il ve devlet protokolünün yoğun katıldığı organizasyonlarda protokol planlamalarının nasıl yapılacağı, alınmış olan LCV lere göre programın protokol oturma planının yapılması, misafirlerin karşılanması ve eşlik edilmesi, sahne konuşmalarının sırası, sahnede hediyeleşme ve fotoğraf düzenlerinin alınması gibi programların protokol ayrıntıları ile bilgilendirmelerde bulunuldu.

Eğitim hakkında açıklamalarda bulunan AYTO Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL “Bugün personelimiz için gerçekleştirdiğimiz eğitimin kurumumuz içerisindeki faaliyetlerimize katkı sağlayacağını ve kurumumuzu düzenlediğimiz etkinliklerde iyi uygulama örneği haline getireceğine inanıyorum. AYTO olarak Üyelerimizin faaliyetlerine katkı sağlayacak eğitim ve etkinliklerin yanı sıra personelimizin hem kendi birimlerine ve Odamız faaliyetlerine yönelik hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler düzenlemeye devam ediyoruz.  AYTO her yıl gerek fiziki gerekse çevrimiçi olarak bölgesel ulusal ve uluslararası mecrada birçok organizasyon düzenliyor, söz konusu eğitimin hizmet kalitemizi daha da arttıracağına inanıyorum ”, dedi.