AYTO FUAR ORGANİZASYONLARI İLE SEKTÖRE VE İL EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR 27.01.2022

Aydın Ticaret Odası Üyeleri, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen, ev-ofis mobilyaları, dekorasyon üniteleri, aksesuarlar, tasarımlarına yönelik düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’na katılım sağladı. Ulaşım ve konaklamanın AYTO tarafından karşılandığı fuar organizasyonu ile AYTO Üyeleri, sektörlerine yönelik ev-ofis mobilyaları, dekorasyon üniteleri, aksesuarlar, tasarım gibi en yeni ürün ve uygulamalarını inceleme fırsatı buldu.

Fuar hakkında açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN “ AYTO olarak, Üyelerimizin ticari faaliyetlerini geliştirmeleri ve yeni iş fırsatları edinmeleri için Odamızda buna yönelik eğitim ve Üyelerimizin edindikleri bilgileri destekleyecek, ticari hayatta daha aktif yer almalarını sağlayacak fuarlara katılımlarını sağlamayı önemsiyoruz. Fuarlar Üyelerimiz için yeni iş bağlantıları kurmaları için istişare ortamları oluşturmanın yanı sıra Üyelerimizin fuardan edindikleri yeni uygulamalar, ürün çeşitleri hakkındaki bilgi ve görüşmeler neticesinde sektöre ve il ekonomisine katkı sağlamış oluyoruz. ” dedi.