AYTO, 246 ÜYESİ İLE ANFAŞ 28. ULUSLARARASI GIDA VE İÇECEK İHTİSAS FUARINA KATILIM SAĞLADI 21.01.2022

Aydın Ticaret Odası, 246 Üyesi ile Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleşen, gıda içecek ürünleri, ambalaj ve ekipmanlarına yönelik düzenlenen ANFAŞ 28. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’na katılım sağladı. Ulaşım ve konaklamanın AYTO tarafından karşılandığı fuar organizasyonu ile AYTO Üyeleri, sektörlerine yönelik et, süt, pastacılık ve su ürünleri, dondurulmuş gıda, yağlar, doğal ürünler, kuruyemişler, baharatlar, alkollü ve alkolsüz içecek, gıda ambalaj ekipmanları gibi en yeni ürün ve uygulamalarını inceleme fırsatı buldu.

AYTO, 2022 FUAR TAKVİMİNİ BELİRLEDİ

Fuarlar hakkında açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN “ AYTO olarak, Üyelerimizin ticari faaliyetlerini geliştirmeleri için çağa ayak uyduran ürün ve hizmetleri sunmalarının önemine dikkat çeken eğitim ve fuar organizasyonlarını yapmaya özen gösteriyoruz. Fuarlar Üyelerimiz için yeni iş bağlantıları kurmaları için istişare ortamları oluşturuyor. Odamıza kayıtlı her meslek grubumuzu sektörlerine yönelik fuarlara götürüyoruz.  Komitelerimiz aracılığıyla üyelerimizden gelen talepler sonucu oluşturduğumuz fuar takvimimiz doğrultusunda 2022 yılında da üyelerimizin öncü fuarlara katılımını sağlamaya ve Aydın Ekonomisine katkı yapmaya devam ediyoruz” dedi.