Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı 13.01.2022

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN ve   Odamız Meclis Başkanı Coşkun CERİT, Aydın Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarının açılışına katılım sağladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Aydın Ticaret Borsası, Aydın Ticaret Odası, Aydın Sanayi Odası ve Aydın Ziraat Odası organizasyonu ile 13-16 Ocak 2022 tarihleri arasında bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ile Aydın’ın tarım potansiyelinin gelişimine katkı sağlanması, yeni teknolojik gelişmeler ile üreticileri ve sektör temsilcilerini buluşturmak, Aydın tarım ürünlerini ve tarım potansiyelini ulusal ve uluslararası alanda duyurmak amaçlanıyor. Fuara Aydın’ın yanı sıra çevre illerden de yoğun ilgi bekleniyor.