ÜLKEN, TÜRKSMD Bilgilendirme Semineri’nde 07.12.2021

TÜRKSMD Bilgilendirme Semineri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Patent ve Marka Vekilleri Meclisi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN, TÜRKPATENT Başkanı Prof. Dr. Habip ASAN ve TOBB Türkiye Patent ve Marka Vekilleri Meclisi Başkanı Kemal YAMANKARADENİZ başkanlığında videokonferans aracılığı ile gerçekleştirildi. TOBB, Türk Patent ve Marka Kurumu ve Türk Sinai Mülkiyet Değerleme Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  işbirliğinde gerçekleştirilen webinarda sinai mülkiyet haklarıyla ilgili değerleme, araştırma ve danışmanlık hizmetleri veren TÜRKSMD'nin faaliyetleri anlatıldı, webinar sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırıldı.

ÜLKEN, açılış konuşmalarına sinai mülkiyetin ve değerlerin korunmasının önemine dikkat çekerek şirketlerin uluslararası rekabette güçlü olmaları ve krizlerden dirençli çıkabilmeleri için marka ve patent çalışmalarının gerekliliğine vurgu yaptı ve TOBB olarak ülke genelinde Üyelere bilgi vermeye devam edeceklerini dile getirdi.