ÜYELERİMİZ, REKLAM SEKTÖRÜNE YÖNELİK FESPA EURASIA FUARINA KATILIM SAĞLADI 04.12.2021

Aydın Ticaret Odası Üyeleri bu hafta, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen, dijital, derigrafi, tekstil baskı ve endüstriyel reklam alanına yönelik düzenlenen Fespa Eurasia fuarına katılım sağladı. Ulaşım ve konaklamanın AYTO tarafından karşılandığı fuar organizasyonu ile AYTO Üyeleri, sektörlerine yönelik dijital, tekstil ve serigrafi baskı teknolojileri, baskı boyaları ve yazılımları, sing teknolojisi, açıkhava medya ve görsel iletişim malzemeleri gibi en yeni uygulamalarını inceleme fırsatı buldu.

Fuarlar hakkında açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN “Fuarlar Üyelerimiz için yeni iş bağlantıları kurmaları için istişare ortamları oluşturuyor. Üyelerimiz bu hafta, reklam sektörü için önemli iyi uygulama örneklerinin yer aldığı fuara katılım sağladı. Üyelerimizin ticari faaliyetlerini geliştirmeleri için çağa ayak uyduran ürün ve hizmetleri sunmalarının önemine dikkat çeken eğitim ve fuar organizasyonlarımıza devam edeceğiz” dedi.