AYTO, AYNI GÜN 3 AYRI ŞEHİRDE ÜYELERİNİN FUARLARA KATILIMINI SAĞLADI 27.11.2021

Aydın Ticaret Odası Üyeleri aynı gün, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde  gerçekleşen "Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı 13. Uluslararası Sac, Boru, Profil, İşleme Teknolojileri ve Yan Sanayileri Fuarı", İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen “19. Bayim Olur Musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı” ve Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Growtech 2021 20. Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı olmak üzere sektörlerine yönelik 3 farklı fuara katılım sağladı.  Ulaşım ve konaklamanın AYTO tarafından karşılandığı fuar organizasyonu ile AYTO Üyeleri, sektörlerine yönelik en yeni uygulamalarını inceleme fırsatı buldu.

AYDIN SANAYİSİNİN ÖNCÜ SEKTÖRLERİ İÇİN FUAR ORGANİZASYONU YAPILDI

Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı 13. Uluslararası Sac, Boru, Profil, İşleme Teknolojileri Ve Yan Sanayileri Fuarında Sac, Boru, Profil, İşleme Teknolojileri ve Yan Sanayilere yönelik yenilikler yer alıyor.

AYTO, ÜYELERİNİN TİCARİ İLİŞKİLERİNİ GELİŞTİRİYOR

 19. Bayim Olur Musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarında, AYTO Üyeleri Gıda, Restoran, Bilişim, Mağazacılık, Tekstil, Hazır Giyim, Emlak, Eğitim, Takı Aksesuar, Mobilya gibi birçok sektörde Bayilik, Distribütör ve Franchise veren firmalar ile bir araya geldi.

ANTALYA’DA ULUSLARARASI SERA, TARIM TEKNOLOJİLERİ VE HAYVANCILIK EKİPMANLARI FUARI

AYTO Üyeleri, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları sektörleri için öncü Uluslararası İhtisas Fuarlarından biri olan fuarda sera, ısıtma, soğutma, havalandırma, sulama sistemleri ekipmanları ve pompaları, fide,fidan,tohum, bitki besleme ve koruma, tarım makineleri ve hayvancılık alanında birçok ürün çeşitliliği ile buluştu.
Fuarlar hakkında açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN “Fuarlar Üyelerimiz için yeni iş bağlantıları kurmaları için istişare ortamları oluşturuyor. Üyelerimiz bu hafta, metal ve tarım- hayvancılık sektörü için önemli uygulamaların yer aldığı fuarlara katılım sağladı. Bayim Olur Musun fuarı ise üyelerimizin ticaretlerine katkı sağlayacak bayilik ve network ilişkilerini kuracakları bir fuar. Komitelerimiz aracılığıyla üyelerimizden gelen talepler sonucu oluşturduğumuz fuar takvimimiz doğrultusunda üyelerimiz öncü fuarlara katılarak ve sektörlerine hitap eden en yeni uygulamaları inceleyerek işletmelerine ve il ekonomimize katkı yapmaya devam ediyor.” dedi.