AYTO ÜYELERİ 2 FUARA DAHA KATILIM SAĞLADI 21.11.2021

Aydın Ticaret Odası Üyeleri bu hafta, İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleşen AUTOMECHANİKA İstanbul ve Uluslararası SILMO İstanbul Optik Fuarı olmak üzere sektörlerine yönelik 2 farklı fuara katılım sağladı. Ulaşım ve konaklamanın AYTO tarafından karşılandığı fuar organizasyonu ile AYTO Üyeleri, sektörlerine yönelik en yeni uygulamalarını inceleme fırsatı buldu. AUTOMECHANİKA İstanbul fuarında yedek parça ve sistemler, tamir ve bakım ekipmanları, aksesuarlar ve tuning, servisler ve araç yıkama, ıt ve yönetim sistemlerine yönelik yenilikler yer alırken Uluslararası SILMO İstanbul Optik Fuarında AYTO Üyeleri güneş gözlükleri, spor, koruyucu gözlüklerinden, optil atölye ve laboratuar aletleri, optik endüstri makinelerine kadar ürün ve malzeme çeşitliliği ile buluştu.
Fuarlar hakkında açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN “Fuarlar Üyelerimiz için yeni iş bağlantıları kurmaları için istişare ortamları oluşturuyor. Komitelerimiz aracılığıyla üyelerimizden gelen talepler sonucu oluşturduğumuz fuar takvimimiz doğrultusunda üyelerimiz öncü fuarlara katılarak ve sektörlerine hitap eden en yeni uygulamaları inceleyerek işletmelerine ve il ekonomimize katkı yapmaya devam ediyor.” dedi.