AYTO AKADEMİ EĞİTİMLERİNE YOĞUN İLGİ DEVAM EDİYOR 19.11.2021

AYTO Akademi organizasyonu ile “Facebook ve Instagram Reklamcılığı Eğitimi” AYTO Akademi Eğitim Salonunda gerçekleştirildi.

 Aydın Ticaret Odası’na kayıtlı farklı sektörlerden firmaların ve iş hacimlerini geliştirmek isteyen üyelerin katıldığı 2 gün sürecek eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı Raşit DOĞAN tarafından verilen eğitimde Kampanya ve reklam setleri bütçe optimizasyonu nasıl belirlenir, kitleyi doğru hedefleme, doğru görsel seçimi, en etkili reklam kreatifleri nasıl oluşturulur, temel performans metrikleri nelerdir ve daha fazlası ele alındı.

AYTO Akademi Eğitim Salonunda yuvarlak masa şeklinde interaktif bir eğitim ortamına olanak sağlayan bir ortam oluşturuldu. Eğitim ve AYTO Akademi’nin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan AYTO Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL “Çağımızda müşteri bulma teknikleri ile doğru hedef pazara ulaşmanın ürünün kendisi kadar önemli. Özellikle pandemi döneminde ticarette dijital pazarlama becerilerinin ve bu alanda iş kapasitesi geliştirmenin önemini daha da kavradığımız bir süreç yaşadık. Söz konusu eğitimin yoğun ilgi görmesi ve pandemi şartlarında gerekli kontrollerin yapılarak sınırlı sayıda katılımcı alabilmemiz sebebiyle yoğun talep üzerine eğitimi tekrar açma kararı aldık. Bu kapsamda Üyelerimizi bilgilendirmek ve ticarette en yeni uygulamalar ile buluşturmak için içerik çeşitliliği kapsamlı eğitim programları hazırlamaya devam ediyoruz” dedi.