AYTO’DA MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVLARI DEVAM EDİYOR 17.11.2021

TOBB MEYBEM ile Aydın Ticaret Odası işbirliğinde organize edilen “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Mesleki Yeterlilik Sınavı” gerçekleştirildi. Yazılı ve performans alanlarından oluşan sınav periyodunu başarıyla bitiren adaylarımız sertifikalarını alacaklar.

Sınavlar hakkında açıklamalarda bulunan AYTO Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL “Bugüne kadar ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti sektöründe faaliyet gösteren birçok üyemizi TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen sınavlar ile belgelendiren Odamız belge almayan ya da ticarete yeni başlayacak olan üyelerimiz için de başvuruları almaya devam ediyor. Sadece ikinci el araç alım satımı değil, belgeli çalışılması gereken diğer sektörlerde de üyelerimizin mesleki yeterlilik kapsamında işerini doğru bir şekilde ve profesyonelce yerine getirmesi için sınav açmaya ve mesleki yeterliliğin sektörlerdeki önemi konusunda farkındalık ve bilinç oluşturmaya devam edeceğiz”  dedi.