Facebook ve Instagram Reklamcılığı Eğitimi 15.11.2021

Sayın Üyemiz;

AYTO AKADEMİYLE FACEBOOK VE INSTAGRAM REKLAMCILIĞINI UZMANINDAN ÖĞRENİYORUZ. 18 – 19 Kasım 2021 (Perşembe- Cuma)  günü saat 10.00 -16.00 arası Facebook ve Instagram Reklamcılığı eğitimi gerçekleştirilecektir. Kampanya ve reklam setleri, bütçe belirleme, kitleyi doğru hedefleme, doğru görsel seçimi en etkili reklam kreatifleri nasıl oluşturulur ve dahası bu eğitimde. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı Raşit DOĞAN tarafından verilecek eğitim içeriği aşağıda yer almaktadır. Ücretsiz olan eğitim, pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleştirileceğinden, eğitime katılım 25 kişi ile sınırlandırılmıştır. Uygulamalı yapılacak eğitime katılımcıların bilgisayarıyla gelmeleri gerekmektedir. Eğitimi tamamlayanlara katılım sertifikası verilecek olup, katılım için Odamız 02562180909 nolu telefonundan Dahili 126 ve Dahili 131’e kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Aydın Ticaret Odası

Facebook ve Instagram Reklamcılığı Eğitim İçeriği:

Kampanya ve reklam setleri bütçe optimizasyonu nasıl belirlenir, en etkili reklam kreatifleri nasıl oluşturulur, temel performans metrikleri nelerdir ve dahası bu eğitimde öğreneceksiniz.

• Facebook BM Hesapları Açma
  • İşletme Hesabını Onaylatma