AYTO ÜYELERİ, BU HAFTA SEKTÖRLERİNE YÖNELİK 3 FUARA KATILDI 06.11.2021

Aydın Ticaret Odası Üyeleri bu hafta, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı, İstanbul Beauty and Wellness Show Güzellik, Kozmetik, Parfümeri, Estetik, Kuaför, Bakım Fuarı ve Avrasya Kapı Pencere ve Cam Fuarı olmak üzere sektörlerine yönelik 3 farklı fuara katılım sağladı. Ulaşım ve konaklamanın AYTO tarafından karşılandığı fuar organizasyonu ile AYTO Üyeleri, sektörün en yeni uygulamalarını inceleme fırsatı buldu.

Fuarlar hakkında açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN “Fuarlar Üyelerimiz için yeni iş bağlantıları kurmanın yanı sıra farklı sektörlerin birbirini tamamlayıcı ürünleri üretmesi için istişare ortamları oluşturuyor. Komitelerimiz aracılığıyla üyelerimizden gelen talepler sonucu oluşturduğumuz fuar takvimimiz doğrultusunda üyelerimiz öncü fuarlara katılarak ve sektörlerine hitap eden en yeni uygulamaları inceleyerek işletmelerine ve il ekonomimize katkı yapmaya devam ediyor.” dedi.