Odamız bünyesinde kurulan AYMES –AYTO Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi’nde belirlenen mesleklerde  Ulusal Meslek Standartları ve Ulusal Yeterlilikler geliştirilmesi için çalıştaylar ve TS EN/IEC ISO 17024 TÜRKAK Akreditasyon çalışmaları devam ediyor.

Proje kapsamında Mesleki Yeterlilik Kurumu ile Yetkilendirme Ön Başvuru Sözleşmesi imzalandı ve Türk Akredisyon Kurumuna (TÜRKAK) TS EN/IEC İSO 17024 Personel Belgelendirme Akreditasyon başvurusu yapılarak 26.10.2021 tarihi itibariyle Akreditasyon sözleşmesi imzalandı.