ÜLKEN, “AYTO olarak Üyelerimizin sektörlerindeki yeniliklere adapte olmaları ve yeni iş bağlantıları kurmaları için fuarları çok önemsiyoruz” 27.10.2021

Aydın Ticaret Odası’nın turizm ve otelcilik sektöründen kayıtlı Üyeleri Anfaş Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Antalya Turizm Fuarı’na katılım sağladı. AYTO Üyeleri, ulaşım ve konaklamanın AYTO tarafından karşılandığı fuar organizasyonu ile  fuara ziyarette bulunarak sektörün en yeni uygulamaları inceleme ve hizmet yaklaşımlarını istişare etme fırsatı buldu.

Fuar hakkında açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN “Komitelerimiz aracılığıyla üyelerimizden gelen talepler sonucu oluşturduğumuz fuar takvimimiz doğrultusunda üyelerimiz öncü fuarlara katılarak ve sektörlerine hitap eden en yeni uygulamaları inceleyerek ve yeni hizmet yaklaşımklarını istişare ederek işletmelerine ve il ekonomimize katkı yapmaya devam ediyor. Özellikle otel, konaklama, turizm, seyahat alanlarında faaliyet gösteren Üyelerimizin faaliyetleri ve bünyelerindeki uygulamalarında pandemi ile birlikte önemli değişiklikler oldu. AYTO olarak Üyelerimizin sektörlerindeki yeniliklere adapte olmaları ve yeni iş bağlantıları kurmaları için fuarları çok önemsiyoruz ” dedi.