AYTO ÜYELERİ, İSTANBUL’DA SEKTÖRLERİNE YÖNELİK 2 FUARA KATILDI 18.10.2021

Aydın Ticaret Odası’nın bilişim sektöründen kayıtlı Üyeleri ISAF Security 25. Uluslararası Güvenlik Sistemleri, Hizmetleri Ekipmanları,  Siber Güvenlik Bilgi ve Ağ Güvenliği ve RFID & IMEX İstanbul 2.Teknoloji ve Bilişim Fuarına katılım sağladı.

AYTO Üyeleri, ulaşım ve konaklamanın AYTO tarafından karşılandığı fuar organizasyonu ile  her iki fuara ziyarette bulunarak sektörün en yeni uygulamaları  inceleme fırsatı buldu.

Fuar hakkında açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN “ Odamıza kayıtlı her meslek grubumuzu sektörlerine yönelik fuarlara götürüyoruz.  Komitelerimiz aracılığıyla üyelerimizden gelen talepler sonucu oluşturduğumuz fuar takvimimiz doğrultusunda üyelerimiz öncü fuarlara katılarak ve sektörlerine hitap eden en yeni uygulamaları inceleyerek işletmelerine ve il ekonomimize katkı yapmaya devam ediyor” dedi.