KOBİ’ler için Enerji Verimliliği Eğitimi – TEBD 15.10.2021

Türk KOBİ’lerine yönelik TEBD Enerji Verimliliği Eğitimi; 21 Ekim 2021 tarihinde Türkiye-Avrupa Birliği İş Diyaloğu (TEBD) Projesi kapsamında; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından Avrupa Birliği ülkelerindeki deneyimli uzmanlar ile iş birliğinde düzenlenecektir.

Etkinlik, enerji verimliliği konusunda farkındalık yaratmak amacı ile Türk Odaları için gerçeklestirilen TEBD Enerji Verimliliği Denetimi programının devamı niteliğinde düzenlenecektir. TEBD enerji verimliliği eğitimi; KOBİ'lere enerjinin verimli kullanımından bahsederek nasıl daha rekabetçi konuma gelecekleri konusunda tavsiyelerde bulunacak, enerji verimliliğinin örnekleri, yasal gereklilikleri ve çok daha fazlası gündeme getirilecek.

PROGRAM
21 Ekim 2021 Perşembe günü
• 10:00 – 10:05 TRT – Açılış
• 10:05 – 10:10 TRT – Enerji Verimliliği Uzman Ekibinin Tanıtılması
• 10:10 – 11:30 TRT – Enerji Verimliliği Hakkında Bilinmesi Gerekenler
• 11:40 – 12:30 TRT – Avrupa’da Enerji Verimliliği

Etkinlik boyunca Türkçe ve İngilizce simultane çeviri yapılacaktır.

Ücretsiz olan Eğitime kayıt için https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_nZcMGgciScy6GCUymsblhg

Eğitime link üzerinden kayıt olduktan sonra, eğitim hakkında bilgi içeren bir onay e-postası alacaksınız.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.