AYTO, FUARLARA UÇURMAYA DEVAM EDİYOR 11.10.2021

Aydın Ticaret Odası’nın mobilya sektöründen kayıtlı Üyeleri, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen “INTERMOB 2021 23. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı ve WOODTECH 2021 34. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı”na katılım sağladı. 

AYTO Üyeleri, ulaşım ve konaklamanın AYTO tarafından karşılandığı fuar organizasyonu ile  ahşap işleme makineleri, ahşap ürünleri ve malzemeleri, mobilya aksesuarları, oturma grubu ve yatak üretim malzemeleri hakkında birçok iyi uygulama örneğinin bulunduğu her iki fuara ziyarette bulunarak sektörün en yeni uygulama ve tasarımlarını inceleme fırsatı buldu.

Fuar hakkında açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN “AYTO Uçuruyor projemize 8 yıl önce başladık, bu proje kapsamında Odamıza kayıtlı her meslek grubumuzu sektörlerine yönelik fuarlara götürüyoruz.  Komitelerimiz aracılığıyla üyelerimizden gelen talepler sonucu oluşturduğumuz fuar takvimimiz doğrultusunda üyelerimizin öncü fuarlara katılımını sağlamaya ve Aydın Ekonomisine katkı yapmaya devam ediyoruz” dedi.