AYTO Üyelerine yönelik “İlk Yardım, Temel Yaşam Desteği ve OED Cihazı Kullanım Eğitimi Projesi” Protokolü imzalandı 06.10.2021

Aydın Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY huzurunda, Odamız ve Aydın İl Sağlık Müdürlüğü arasında AYTO Üyelerine yönelik “İlk Yardım, Temel Yaşam Desteği ve OED Cihazı Kullanım Eğitimi Projesi” Protokolü imzalandı. Protokol hakkında açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN, “İşyerlerimizde ilk yardım müdahalesi işçi ve işverenlerimiz açısından hayati önem taşıyor. Yakın zamanda hayata geçirdiğimiz maden sektöründe iş sağlığı ve güvenliği koşullarının iyileştirilmesi konulu “İnsana Yaraşır İş ve Geleceğimiz için Önce Güvenlik” Projemiz başta olmak üzere,  AYTO olarak istihdamı ve iş güvenliğini destekleyici projelerimize devam ediyoruz” dedi.