UZMAN KADROSU VE EĞİTMENLER İLE DIŞ TİCARET EĞİTİMLERİNİN ADRESİ “AYTO AKADEMİ” 30.09.2021

AYTO Akademi organizasyonu ve Dış Ticaret Uzmanı, Eğitmen Murat ODACI sunumuyla gerçekleştirilen “Uluslararası Alanda Müşteri Bulma Teknikleri ve Dış Ticaret Ödeme Teslim Şekilleri Eğitimi” AYTO Akademi Eğitim Salonunda başladı.

 Aydın Ticaret Odası’na kayıtlı ihracatçı firmaların yanı sıra dış ticaret yaparak iş hacimlerini geliştirmek isteyen üyelerin de katıldığı 2 gün sürecek eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

 AYTO Akademi Eğitim Salonunda yuvarlak masa şeklinde interaktif bir eğitim ortamına olanak sağlayan bir ortam oluşturuldu ve AYTO üyelerinin ürünleri için hedef pazar araştırması, firmalar ürünlerini en fazla ithal eden ülkelerin tespit edilmesi, mevcut pazarları ve müşteri profillerinin analizi, hedef pazarların rakip ülke ürünleri açısından değerlendirilmesi, ödeme ve teslimat şekilleri gibi Dış ticarete yönelik pek çok konu ele alınıyor.

Çağımızda müşteri bulma teknikleri ile doğru hedef pazara ulaşmanın ürünün kendisi kadar önemli olduğuna vurgu yapan AYTO Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL, “Ürün ne kadar kaliteli olursa olsun günümüz rekabet koşullarında daha fazla müşteriye ulaşmak için kullanılacak teknikler ve müşteri algılarını ve satış sonrası süreçleri iyi yönetebilmek çok önemli. AYTO Akademi eğitimlerimize yoğun ilgi göstererek bu değeri veren üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Eğitimlerimiz sonunda üyelerimizin yüzlerindeki memnuniyeti görmek bizleri mutlu ediyor. Üyelerimiz sadece dış ticaret olarak değil işlerini geliştireceğini düşündükleri her alanda eğitim taleplerini Odamıza iletebilirler”, dedi.