AYMES, ÜLKE GENELİNDE SINAV VE BELGELENDİRME HİZMETİ SUNACAK 24.09.2021

VOC-Test Merkezleri III Programı kapsamında Avrupa Birliği ve T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından finanse edilen AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi Projemiz kapsamında, Odamız Proje ekibi Gaziantep Ticaret Odası’na ziyarette bulundu. Gaziantep Ticaret Odası Genel Sekreteri Hasan Baran UÇANER, GTO Meclis Üyeleri ve sektör temsilcileri, Gaziantep Ticaret Odası Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi yetkilileri ve Meslek Komite ve Üye İlişkiler Uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Odamız Proje ekibi AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi Projesinin amaç ve faaliyetlerini anlatan bir sunum gerçekleştirerek AYTO bünyesinde kurulan merkezi tanıttı.  Toplantıda proje  konularından biri olan dolum ve paketleme işlerinde ülke çapında yaşanan problemler, üretimde otomasyon ve vasıflı iş gücünün geliştirilmesi olmak üzere mesleki yeterlilik  alanında birçok konu ele alındı. Gıda sektöründe faaliyet gösteren temsilcilerin de yer aldığı ziyaretin yanı sıra AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi’nin yetkilendirileceği alanlardan Fırın ve Unlu Mamuller ve Bitkisel Yağ Üretim Operatörü alanlarında faaliyet gösteren bölgede öncü firmalara ziyaret gerçekleştirildi.