AYMES, SEKTÖR BİLGİLENDİRME FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR 16.09.2021

VOC-Test Merkezleri III Programı kapsamında Avrupa Birliği ve T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından finanse edilen AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi Projemiz kapsamında, Odamız Proje ekibi Eskişehir Ticaret Odası’na ziyarette bulundu. Eskişehir Ticaret Odası Mesleki Eğitim Birimi, Proje Birimi temsilcileri ve gıda sektör komitesi temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Odamız Proje ekibi AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi Projesinin amaç ve faaliyetlerini anlatan bir sunum gerçekleştirerek AYTO bünyesinde kurulan merkezi tanıttı.  Gıda sektöründe faaliyet gösteren temsilcilerin de yer aldığı ziyaretin yanı sıra AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi’nin yetkilendirileceği alanlardan biri olan Fırın ve Unlu Mamuller alanında faaliyet gösteren Elvan Gıda firmasına ziyaret gerçekleştirildi.