AYMES, KONYA’DA TANITILDI 14.09.2021

AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi Projemiz kapsamında, Odamız Proje ekibi Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası AHİTÜRK Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi’ne ziyarette bulundu. Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin KARAPINAR ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Odamız Proje ekibi AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi Projesinin amaç ve faaliyetlerini anlatan bir sunum gerçekleştirerek AYTO bünyesinde kurulan merkezi tanıttı.  Gıda sektöründe faaliyet gösteren temsilcilerin de yer aldığı ziyaret sonrasında AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi’nin yetkilendirileceği alanlardan biri olan Fırın ve Unlu Mamuller alanında faaliyet gösteren Oslo Gıda San. Tic. Ltd. Şti firmasına ziyaret gerçekleştirildi.