TOBB UYUM Genel Müdürü Dr. Onur YÜKSEL TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN’ i makamında ziyaret ett 03.09.2021

TOBB UYUM Genel Müdürü Dr. Onur YÜKSEL TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN’ i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 09.12.2020’de kurulan TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi işbirliğinde AYTO çatısı altında kurulacak AYDIN TİCARET ODASI TAHKİM VE ARABULUCUK MERKEZİ (AYDINTOTAM) için çalışmalar ele alındı. Ziyaret sırasında AYTO Yönetim Kurulu ve Sektör komiteleri olarak Aydın’da sektörlerin sorunlarını çözmek ve ticareti geliştirmek için önemli çalışmalar gerçekleştirerek AYTO bünyesinde kurulan Merkez ile özellikle ticari ilişkilerde ve iş dünyasında çıkan uyuşmazlıkların, alternatif bir uyuşmazlık çözüm yöntemi olan tahkim ve arabuluculuk gibi daha etkin ve hızlı yollarla çözülmesinin teşvik edileceği, iş dünyasında yaşanan uyuşmazlıkların mahkemeye taşınmadan çok daha kısa sürede çözümler üretmenin amaçlandığı dile getirildi.